G-DNHG57NMXL G-DNHG57NMXL
top of page
  • Immagine del redattoreStas

DE 5 BESTE PLEKKEN OM TE BEZOEKEN IN EL NIDO EILANDHOPPEN.


El Nido's island-hopping tours bieden een aantal van de mooiste natuurlijke landschappen en ervaringen in de Filippijnen. Hier zijn vijf van de beste plekken die je kunt verkennen tijdens de eilandhoppen:


1. Big Lagoon: Big Lagoon ligt op Miniloc Island en is beroemd om zijn heldere, kalme water en torenhoge kalkstenen kliffen. Het is een fantastische plek om te kajakken en je wordt er omringd door een adembenemend landschap.


2. Kleine Lagune: Dit is een andere ongelooflijke bestemming op Miniloc Island, gekenmerkt door het smaragdgroene water en de indrukwekkende kalksteenformaties. Je kunt door de kleine opening in de lagune peddelen op een kajak of zwemmen.


3. Geheime Lagune: De Secret Lagoon is een hoogtepunt van eilandhoppen en ligt verborgen achter een kleine spleet in de kliffen. Eenmaal binnen ontdek je een klein, afgelegen paradijs met helder water en weelderige vegetatie.


4. Cadlao Lagune: Cadlao Lagoon biedt een serene kajakervaring omgeven door weelderig groen en kalksteenformaties. Het is een binnenlandse lagune op Cadlao Island, een vredige ontsnapping aan de open zee.


5. Verborgen strand: Onderdeel van Tour C, Hidden Beach is een ongerepte en rustige baai met ondiep, kristalhelder water. Het is een ideale plek om te zwemmen, snorkelen en ontspannen.


Deze plekken zijn slechts enkele voorbeelden van de adembenemende locaties die je kunt bezoeken tijdens El Nido's eilandhoppen. Elke tour biedt unieke ervaringen en je krijgt de kans om afgelegen stranden, levendige koraalriffen en verbluffende kalksteenformaties te ontdekken tijdens je reis.


1 visualizzazione0 commenti

Comments


bottom of page